Køkken

På Himmelev gl. Præstegård har vi vores eget køkken hvor al mad bliver tilberedt af veluddannede medarbejdere. Vi får hver dag frisklavet varm mad til middag - og vi har café så pårørende har mulighed for at spise med. Dagens øvrige måltider tilberedes også i køkkenet - der bages kage hver dag - samt meget mere.

I plejehjemmets café kan pensionister fra lokalområdet, gæster og personale købe den varme mad alle ugens 7 dage. Maden kan indtages i caféen, på afdelingerne eller i beboerens bolig - alt efter ønske. Frivillige passer caféens kasse. Vores økonoma planlægger menuen efter beboernes ønsker, og der tages hensyn til "kan godt lide"-diæt. Der er hjemmebag til eftermiddagskaffen og tilbud om frisk frugt. Til aften serveres kold mad med tilbud om 6-8 slags pålæg. Der er varm ret 3 gange ugentlig, og der er altid varm suppe. Man kan også få serveret sin varme middagsmad, hvis man ikke lige havde lyst til denne kl. 12.00 Aftensmaden serveres på stræderne sammen med aftenpersonalet i køkkenet eller ved terrassen, som beboeren nu ønsker det den dag.

Der bliver ydermere serveret snaps om søndagen til silden, samt vine og øl til festlige lejligheder, og når lejligheden byder sig. Man kan altid købe både øl og vin.

Beboerne har indflydelse på dagens menu - både ved direkte ønsker og ved at deltage i plejehjemmets kostudvalg som holder møde 1 gang om måneden.

I kassen til højre finder du den aktuelle madplan. Vi tilbereder vores mad fra bunden dvs. vi får både frisk kød og friske grøntsager hjem. Vi bruger selvfølgelig også fortilberedte produkter som f.eks kage hvis der ikke er tid nok til at fremstille det hele selv.

 

Revideret 02. december 2016